IBAN: NL26 ABNA 0563 3499 99
 
logos/logo-ifleden-2015.png
ANBI_status.jpg
CBF_Small.jpg

Kinderen van Indonesië

Kinderen die in Indonesië geboren worden met een gespleten lip of een open gehemelte hebben een aanzienlijk kortere levensverwachting dan hun gezonde leeftijdgenootjes. De meesten halen het tiende levensjaar niet. Ook worden ze nauwelijks geaccepteerd in de maatschappij door hun zichtbare  'anders-zijn'. En dat terwijl een schisis met relatief geringe middelen te verhelpen is. Alleen hebben hun ouders daar het geld niet voor.

Wilt u helpen om deze kinderen weer te laten lachen?

Wilt u een deel van uw inkomsten inzetten om de wereld een beetje beter te maken? Wilt u ook ‘Vriend van Stichting Sumbing Bibir’ worden. De stichting helpt kinderen met een lipspleet en/of open gehemelte in Indonesië, Tanzania en India. Dankzij uw bijdrage hebben zij kans op een gelukkiger leven.

Wat is een Vriend van Sumbing Bibir?

 

Sumbing Bibir-vrienden zijn maatschappelijk betrokken mensen. Ze steunen de stichting structureel met een maandelijkse bijdrage vóór belasting van 50 euro. Ook kunnen ze met hulp van de stichting acties voor dit goede doel organiseren, samen met vrienden of familie. Om hun betrokkenheid te laten zien gebruiken ze het Sumbing Bibir-partner logo in hun communicatie.

 

Waarom vriend van Sumbing Bibir worden?

  • U helpt de kinderen aan een betere toekomst.
  • Alle vrienden van Sumbing Bibir komen via ons vrijblijvend met elkaar in contact; een waardevolle aanvulling op uw netwerk.
  • In uw communicatie kunt u het unieke vriendenlogo gebruiken.

 

Structurele steun (Belastingvriendelijk schenken)

Wordt u vriend van Sumbing Bibir, dan doneert u een structurele, vaste bijdrage aan ons. Daarmee kunnen wij op lange termijn het verschil maken in het leven van de kinderen. Een waardevol geschenk!  Meer informatie over belastingvriendelijk schenken laat het nog weten via info@sumbingbibir,com

 

Wat gebeurt er met mijn bijdrage?

Uw bijdrage van 50 euro per maand gaat rechtstreeks naar de stichting Sumbing Bibir. De kinderen hebben het geld hard nodig. Uiteraard houden we u concreet op de hoogte van de besteding van uw bijdrage: u ontvangt een nieuwsbrief via e-mail en vindt het laatste nieuws op onze website en Sumbing Bibir facebook. U wilt zeker weten dat uw bijdragen goed terechtkomen?  

 

Wilt u ook Sumbing Bibir-vriend worden? Vul hier het inschrijvingsformulier in

 

Wie zijn u inmiddels voorgegaan:

Orthodontie praktijk Assen, Orthodontisten Heemstede, Tandartsenpraktijk van Everdingen, Sonneveld zorgadvies, Orthodondisten de heer  drs. J. van Niekerk, de heer drs. R.A. van Teeseling, de heer drs. S. Brons, de heer drs. R.J.J. Reijers, mevrouw dr. C.F. Waszink en mevrouw drs. P.C.M. Zuurbier.