IBAN: NL26 ABNA 0563 3499 99
 
logos/logo-ifleden-2015.png
ANBI_status.jpg
CBF_Small.jpg

Kinderen van Indonesiƫ

Kinderen die in IndonesiĆ« geboren worden met een gespleten lip of een open gehemelte hebben een aanzienlijk kortere levensverwachting dan hun gezonde leeftijdgenootjes. De meesten halen het tiende levensjaar niet. Ook worden ze nauwelijks geaccepteerd in de maatschappij door hun zichtbare  'anders-zijn'. En dat terwijl een schisis met relatief geringe middelen te verhelpen is. Alleen hebben hun ouders daar het geld niet voor.

Wilt u helpen om deze kinderen weer te laten lachen?

Partner van de Stichting Sumbing Bibir worden?

Wilt u een deel van uw bedrijfsinkomsten inzetten om de wereld een beetje beter te maken? Dan kunt u als ondernemer Partner van de stichting worden. Dankzij uw bijdrage hebben zij kans op een gelukkiger leven.

Wat is een Partner van Sumbing Bibir?
Sumbing Bibir-partners zijn maatschappelijk betrokken ondernemers. Ze steunen de stichting structureel met een maandelijkse bijdrage van 125 euro. Ook kunnen ze met hulp van de stichting acties voor dit goede doel organiseren, samen met klanten of medewerkers. Om hun betrokkenheid te laten zien, gebruiken ze het Sumbing Bibir-partner-logo in hun communicatie.

Waarom partner van Sumbing Bibir worden?

  • U helpt de kinderen aan een betere toekomst.
  • Door uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen aan medewerkers en klanten verhoogt u de teamspirit binnen het bedrijf en verandert de perceptie van anderen over uw onderneming.
  • Alle partners van Sumbing Bibir komen via ons vrijblijvend met elkaar in contact; een waardevolle aanvulling op uw ondernemersnetwerk.
  • Uw bedrijf krijgt een speciale vermelding op onze website.


Wat gebeurt er met uw bijdrage?
Uw bijdrage van 125 euro per maand gaat rechtstreeks naar de stichting Sumbing Bibir. De kinderen hebben het geld hard nodig. Uiteraard houden we u concreet op de hoogte van de besteding van uw bijdrage: u ontvangt een nieuwsbrief via e-mail en u vindt het laatste nieuws op onze website. U wilt zeker weten dat uw bijdragen goed terechtkomen? Uw goed recht!

Wilt u ook Sumbing Bibir Partner worden? Vul hier het inschrijvingsformulier in

 

De volgende bedrijven werden al partner van de stichting Sumbing Bibir.

 

Naam Woonplaats
Accountable marketing Bennekom
Ap-art.net Waddinxveen
Dentsply Sirona Orthodontics Zoetermeer
Netpoint Waalwijk
Ortholab Doorn
Corim Dental Products Geldermalsen
FLYNTH adviseurs*accountants Ede