IBAN: NL26 ABNA 0563 3499 99
 
logos/logo-ifleden-2015.png
ANBI_status.jpg
CBF_Small.jpg

Kinderen van Indonesië

Kinderen die in Indonesië geboren worden met een gespleten lip of een open gehemelte hebben een aanzienlijk kortere levensverwachting dan hun gezonde leeftijdgenootjes. De meesten halen het tiende levensjaar niet. Ook worden ze nauwelijks geaccepteerd in de maatschappij door hun zichtbare  'anders-zijn'. En dat terwijl een schisis met relatief geringe middelen te verhelpen is. Alleen hebben hun ouders daar het geld niet voor.

Wilt u helpen om deze kinderen weer te laten lachen?

Wilt u ook in actie komen!

Een sponsoractie organiseren of zich inzetten als vrijwilliger?

Laat het ons even weten per e-mail: info@sumbingbibir.com

 

Een actie organiseren

U houdt niet zo van het gebaande pad? Een originele, creative manier om ons te steunen is door uw eigen actie te starten. U bedenkt een actie die bij u past en organiseert het eenvoudig zelf via het platform JustGiving. Met JustGiving start u zelf een actie waarmee u online geld inzamelt voor een goed doel. Op de website vindt u alles over JustGiving, hoe het werkt en doe mee.

 

Vrijwilligger worden (1-2 uur per week)

Stichting Sumbing Bibir helpt kinderen in Indonesië die geboren worden met een gespleten lip of open gehemelte (schisis). Deze kinderen hebben een kortere levensverwachting dan gezonde kinderen en vallen vaak buiten de maatschappij. De stichting zorgt ervoor dat deze kinderen geopereerd kunnen worden, zodat ze weer een toekomst hebben.

Voor de stichting zijn wij op zoek naar een vrijwilliger/ster fondsenwerving. Deze functie is veel breder dan het zoeken naar financiën. We hebben het dan over werving van kennis, menskracht, diensten, geld of materialen. Via fondsen, sponsors en donateurs, maar ook via subsidies kunnen we de organisatie gezond houden.

 

Wie ben jij? Je bent creatief, houdt van aanpakken en bent resultaatgericht. Je maakt graag deel uit van een enthousiast team, maar weet ook prima je eigen klus te klaren. We zoeken mensen die er echt zin in hebben om ons team te versterken.

 

De taken? Om het proces van de fondsenwerving te structureren en te professionaliseren zoeken wij een ondersteunende vrijwilliger. Bij voorkeur met ervaring op het gebied van beleidswerkzaamheden bij overheden en subsidieaanvragen.

 

Hoe kun je solliciteren? Wil je jezelf binnen een professionele en creatieve non-profit organisatie ontwikkelen? En wil je met een leuk klein en gemotiveerd team aan de slag om bij te dragen aan een betere toekomst voor de kinderen in Indonesië? Stuur dan een e-mail met je motivatie, beschikbaarheid en je CV naar info@sumbingbibir.com onder vermelding van Vrijwilliger Fondsenwerving.